+90 (534) 681 83 61 bilgi@rinoplasticlinic.com

Dolgu ile Yanak Kaldırma

Dolgu ile Yanak Kaldırma

Dolgu ile yanak kaldırma işlemi elmacık kemiği üzerine yapılan bir işlemdir. Özellikle elmacık kemiği yassı olan ve yanağı ince olan kişiler için bu işlem ön plana çıkar. Dolgu ile yanak kaldırma işlemi sonrası daha oval ve güzel bir görünüme sahip olursunuz. Güzel bir yanak görünümü estetik ölçütlerden birini oluşturur. Elmacık kemiği yaşlanmaya birlikte bölgesel hacmini azaltır. Bu da kemiğin aşağıda sarkmasına neden olur. Özellikle ileri yaşlarda olan kişiler için bu işlem daha çok ön plana çıkar. Bu işlem için ameliyata bile gerek kalmaz. Sadece enjeksiyon işlemi ile yanak anında kaldırılır. Bu işlem yüzde lifting etkisi de yaratır.

Hızlı ve Kolay işlem Olan Dolgu ile Yanak Kaldırma

Dolgu ile yanak kaldırma işlemi saatleri alacak bir işlem değildir. Sadece birkaç dakika içinde estetik uzman tarafından yapılır. Bu dolgu ile çöküntü şeklini alan cilt görünüm de ortadan kalkar. Daha oval ve çekici bir görünüm elde edilir. Üstelik ameliyat bu sürece dahil olmadığı için anında işlem tamamlanır. Böylece işlem esnasında strese girmenize bile gerek kalmaz. Dolgu sonucu yüzün iyi bir analizi ortaya çıkarılır. Sadece tek bir dolgu işlemi ile yüzdeki görünüm bile değişir. Üstelik bu işlem mimik kaybını da yaşatmaz. Yani işlem sonrası rahatlıkla yanağınızı hareket ettirebilirsiniz.

Güzel Bir Görünüm İçin Dolgu ile Yanak Kaldırma

Dolgu ile yanak kaldırma işlemi daha estetik ve güzel bir görünüm için ön plana çıkar. Özellikle gülünce yanakların belirginliği daha çok ön planda tutulur. İyi bir yüz harmonisi için yanakların nasıl bir hacme sahip olduğu da önem taşır. Daha çökük ve sarkan bir yanak görünümü estetik açıdan hoş durmaz. Bu yüzden cerrahi müdahaleler devreye girerek yanağa güzel bir görünüm kazandırılır. Uygulanacak doz miktarı da yanağa ve genel yüz hacmine göre değişkenlik gösterir. Dolgunun bölgedeki kalıcılığı ise 1 ile 2 arasında değişkenlik gösterir. Ancak dolgu sonrası genel yüz hattı estetik açıdan büyük ölçüde değişime uğrar.